Det der med madplaner

Der var engang, hvor tanken om madplaner, storindkøb, systemer og anden ligusteradfærd fik mig til at løbe skrigende væk.

For mig var det lig med leverpostej, grønsagsblanding fra pose og beigefarvet hverdag, og jeg ville meget hellere leve med spontanitet og uforudsigelighed, som i mine øjne var meget mere spændende.

Jeg synes stadig, det er lidt småkedeligt at tilbringe et par timer af min weekend i Bilka hver uge, men jeg må også erkende, at jeg har lært at sætte pris på det overskud, det frigører til hverdag.

Heldigvis har jeg fundet en blogger, der gider gøre forarbejdet for mig!

På madenimitliv.dk kan man nemlig få tilsendt en madplan MED indkøbsliste hver uge, og hurra hvor er det bare dejligt for en som mig, der ikke altid har fantasi til at finde på andet end spaghetti bolognese og kylling med rodfrugter.

Det er ikke fordi, vi følger planen slavisk (der skal fx tages højde for, at vi har en vegetar i familien), men mit liv er blevet en del lettere efter jeg fandt den.

Så nu vil jeg printe ugens indkøbsliste ud, køre på indkøb og nyde, at jeg ikke behøver tænke mere over det i den kommende uge.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar